There was an error in this gadget
Salam kepada semua pengunjung.. Kami membuat pre order direct dari China dan lain2 negara.Semua item yang berada didalam blog ini adalah pre order dimana pre order bermakna barangan tiada ditangan kami tetapi di order mengikut permintaan customer.Hanya customer yang membuat pre order sahaja layak untuk mendapat harga yg ditawarkan oleh kami.Sekiranya anda merasakan harga yang tertera mahal dan boleh mendapatkan sendiri barangan tersebut dengan harga yang lebih murah jika order sendiri di China dan lain2 negara,anda tidak perlulah membuat order dengan kami dan tidak perlulah mempertikaikan harga kami kerana harga yg tertera di blog kami termasuk kos postage dari supplier ke warehouse,kos shipping dari china ke malaysia,caj clearance kastam.
Deposit 80% diperlukan sekiranya anda membuat order daripada kami kerana ini untuk mengelakkan not serious buyer.. SILA IKUTI ARAHAN MINIMUM ORDER YANG TELAH DITETAPKAN BAGI SETIAP PRE ORDER YANG ADA.SETIAP ORDER YG TIDAK MENGIKUT MOQ YG DITETAPKAN,ORDERNYA AKAN DIBATALKAN.INI ADALAH PENTING KERANA IANYA ADALAH ARAHAN DARI PIHAK SUPPLIER DI CHINA YANG KEBANYAKANNYA MEMERLUKAN MINIMUM ORDER BAGI SESUATU JENIS BARANGAN ATAU NILAI BELIAN.

TARIKH TUTUP SEMUA PRE ORDER--TARIKH TERBARU---



PRE ORDER UNTUK BULAN SEPT AKAN BERMULA DARI HARI INI DAN AKAN DITUTUP ORDER PADA 07 OKTOBER 2014 .ANDA DIMINTA MENGHANTAR SENARAI BARANGAN YANG INGIN DI ORDER KE EMAIL KAK SUE :- azmashop@ yahoo.com. SELEWAT-LEWATNYA PADA 06 OKTOBER 2014 2014. BAYARAN DEPOSIT 80% PERLU DIJELASKAN SELEWAT-LEWATNYA 06 OKTOBER 2014 2014 SEBELUM URUSAN ORDER DILAKUKAN KE SUPPLIER DI CHINA PADA 08 OKTOBER 2014 2014. SEBARANG PERTANYAAN BOLEH SMS/WHATSAPP @ 0176367610 ( KAK SUE)
~HARAP MAKLUM~
BARANGAN PRE ORDER akan mengambil masa antara 4 minggu utk sampai ke MALAYSIA selepas tarikh ianya bertolak dari China dan bukannya dikira 4 minggu selepas tarikh tutup pre order.Ini mengambil kira waktu supplier menghantar barang ke warehouse,masalah forwader,faktor cuaca dilaut,kelewatan kapal bertolak dari China,pengurusan clearance kastam dan sbgnya.Adakala barangan akan sampai lewat disebabkan oleh masalah-masalah tertentu.Ini adalah diluar kawalan pihak Azmashop.Sekiranya anda tidak boleh menunggu lama,anda tidak dibenarkan untuk membuat sebarang tempahan dengan Azmashop kerana seandainya barangan lewat sampai disebabkan masalah tertentu dan anda ingin membatalkan tempahan,pihak kami tidak akan memulangkan deposit yang telah dibayar.Deposit akan dipulangkan 100% hanya sekiranya barangan anda tiada STOK~HARAP MAKLUM~
SEKIRANYA ADA BARANGAN YANG ANDA HAJATI TETAPI TIADA DI BLOG INI,ANDA BOLEH MENGHANTAR CONTOH PIC KE EMAIL KAK SUE..INSYAALLAH KAK SUE AKAN CARIKAN UNTUK ANDA KERANA TERLALU BANYAK BARANGAN YANG TIDAK SEMPAT KAKSUE UPDATE EKORAN KESIBUKAN UNTUK BERBLOGGING

Pengikut


TARIKH TUTUP PRE ORDER BAGI KESEMUA BARANGAN YANG BERADA DIDALAM WEBSITE INI ADALAH 07 OKTOBER 2014
~HARAP MAKLUM~

Cari Produk Disini

Saturday

Galeri-barangan pre order yg sudah sampai



















































Pre Order Batch 2




49 comments:

  1. ..hi, nak tanya, bole ke anda dptkan barangan yang semua berunsurkan design PANDA dr china? terima kasih..sila email kat shirlyn_lido@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. kalau nak beli motor kanak-kanak tu sebiji boleh tak?

    ReplyDelete
  3. motor boleh dibeli sebiji

    ReplyDelete
  4. ada tak DIY doll house?

    ReplyDelete
  5. berminat ngan motor tuh berapa harga sebijik tuh ?

    ReplyDelete
  6. motor tuh harganya RM220..

    ReplyDelete
  7. salam..ade x brgn dekorasi rumah macam sofa & dining loose covers,langsir etc?klu ade brape hrga & kos penghantaran?

    ReplyDelete
  8. ada tak magnet peti kat china? sebagai cenderahati perkahwinan? kalau ada, boleh emailkan pada saya? nadziatul_cma@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  9. pendrive cute ada tak??..email kat sya aku_joez@yahoo.com brp kuantiti and price nya.

    ReplyDelete
  10. Basikal letrik bentuk skuter boleh import berlainan model ke?.tenguk dalam web site ade banyak model harga kat sana antara $280-$350.dari syarikat ning bo weld electric bike!.

    ReplyDelete
  11. Basikal electrik bentuk skuter ada banyak model kat china antaranya sy arikat ning bo weld electric bike ning bo zhejiang china harga antara $280-$350 boleh import sini dalam 10 buah ke?.

    ReplyDelete
  12. Basikal letrik bentuk skuter boleh import berlainan model ke?.tenguk dalam web site ade banyak model harga kat sana antara $280-$350.dari syarikat ning bo weld electric bike!.

    ReplyDelete
  13. Ustaz Rosli
    Basikal letrik bentuk skuter boleh import berlainan model..harga antara $280-$350 adalah harga untuk MOQ 20pcs dan juga tidak termasuk kos penghantaran dari china ke malaysia dan
    tidak termasuk kos clearance kastam

    ReplyDelete
  14. salam.. ada tak jual i-phone pillow? *search internet kalau nak tengok gambarnya tau.. saya berminat nak beli borong.. kalau tak ada, boleh tak pihak tuan cuba berurusan dgn pihak berkenaan tuk dapatkan secara borong.. email saya dougnat_nyum3@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. Salam, I pad for kids tu ade pelbagai jenis tak...berapa harga untuk borong yer...lagi 1 ade I pad yang jenis jawi punya tak

    ReplyDelete
  16. Kak,metal keychain design wedding ade x

    ReplyDelete
  17. Ada tak pendrive dan barangan komputer yg lain. Saya berminat untuk mengambil secara pukal.

    ReplyDelete
  18. Macam mana nak brong barang mcm skuter dari china? Sesaper tahu bleh bg info kt email saya x doppio_90@yahoo.com

    ReplyDelete
  19. Nak tanya... Ada tak jual hello kitty punya barang... Sya tak tau nak kata apa nama dia.. Tp nak muka hello kitty plastik lebih kurang besar duit 50 sen... Sya nak letak kat riben kertas nak wat bunga telur... Ada tak yer?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam azila..boleh tunjuk contoh pic barangan tersebut?

      Delete
  20. Salam,hai blh x email kn sy brg2 yg brkaitan dngn baby n kids kpd sy sbb sy ada kdai baby so klu blh sy nk catalog yg berkaitn n email kn kpd sy
    hiezha.araglobalresources@gmail.com thanks

    ReplyDelete
  21. salam hiezha..maaf kami tiada katalog

    ReplyDelete
  22. salam...kak sue ada tak barangan thomas and frens..mcm perabot,beg,koleksi kereta api thomas...berminat nak borong byk klu ade.....coz kat luar susah nak dpt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..insyallah kak sue cuba carikan

      Delete
  23. As salam..ada jual hanging car air freshener x?tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..saya buat pre order sahaja

      Delete
  24. salam kak sue, sy ada emailkan gambar brg yg xde kt sini, akak cek ye, mungkin masuk kt dlm spam tu.

    ReplyDelete
  25. salam whitelight mcm mne kirenya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..whitelight hrga borong RM10=MOQ40

      Delete
  26. salam...baby swing bed tu harga berapa ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..yg tu rm450 dik..electric punya..

      Delete
  27. akak cotton candy maker tu brapa???tmpt cokelat tu ada x??

    ReplyDelete
    Replies
    1. cotton candy RM70 dik..semua tu pre order...tempat coklat yg mana yer?

      Delete
  28. hello kak,mau tnya berapa poslaju utk penghantaran ke sabah @ labuan w.p...?tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. hello dik..kos pos ikut berar barang

      Delete
  29. salam kak.. nk tnya, barang2 yang sampai mmg akak akan pos ye? klu kita nk self pickup blh ke?

    ReplyDelete
  30. Salam. brp harga motor 1 biji? Semua brg yg kat blog ni termsuk yg pre-order msih boleh di order ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..motor yg mana yer??semua pre order blh di order

      Delete
  31. Salam kak saya nak tanya , ada ambil baju dress wanita x ? tiada contoh ke ? sy nk bukak kedai nk beli secara borong .. email saya , azrose94@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf saya dah lama x update blog sb sibuk di page FB
      https://www.facebook.com/pemborongazmas?ref=hl

      pre order sahaja..boleh pm di fb sis

      Delete
  32. Assalam. kak.ade produk pendrive x? boleh sertakan harga untuk setiap kapasiti. emel saya onizukasensi@yahoo.com. tq

    ReplyDelete
  33. salam kak sue saya berminat nak beli secara borong ,,terutamanya barangan elektrik. mcm mini mesin jahit, peralatan craft.barangan elektrik.. klu boleh hubungi saya di asrani89@gmail.com tq kak sue

    ReplyDelete
  34. As salam...
    Kaksu...ada jual borong iron steamer x..??
    Nanti emailkan Husna ye...
    nunafarzanahusna@gmail.com

    ReplyDelete
  35. hai nak Tanya,macam mana nak beli baby diaper tu? borong berapa
    kalau boleh nak segera.

    ReplyDelete
  36. kak camne saye nak beli barang borong gan akak ye

    ReplyDelete
  37. Slm... Blh tk bgitahu sy mcm mana nk borong jam tgn hello kitty kt mana? Sy ingt nk buat pre order bisnes online tp tktahu nk beli di mana. Email sy : dyann_dyana@yahoo.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...